ONLINE MEDLEMSKABER

Mange bor ikke lige i nærheden af en Senseafdeling eller tidspunkterne passer ikke ind i dagligdagen, og så er denne mulighed for onlinekonsultation rigtig fin.

Jeg har været on-linekonsulent siden 2006, hvor jeg har hjulpet rigtig mange medlemmer i mål med deres vægttab. Det er et rigtig spændende job, hvor jeg kommer i kontakt med rigtig mange mennesker. Jeg har naturligvis tavshedspligt, så korrespondancen foregår kun mellem dig og mig. Det er helt op til dig, hvor ”anonym”, du har lyst til at være. Jeg har haft flere, som af den ene eller anden grund ikke har haft lyst til at være en ”offentlig person”, og som on-linemedlem kan du godt få lov at gemme dig. Jeg har hjulpet sangere, skuespillere, præster, psykologer, en borgmester og andre som har et offentligt hverv, og som måske ikke havde lyst eller mulighed for at komme ned på et Sensehold. Alle er velkomne hos mig.

Det foregår på den måde, at vi skriver sammen hver uge. Du skriver til mig hver tirsdag og jeg svarer hver onsdag (senest torsdag). Du kan fortælle om din uge, udfordringer og oplevelser, stille spørgsmål eller lige, hvad du har behov for. Det er svært lige at skrive noget helt præcist om forløbet, for det kommer helt an på, hvad du gerne vil have hjælp til. For nogle er det helt nyt med Sense, og andre har selv været i gang et stykke tid.

Hver uge sender jeg inspiration ala det, som jeg underviser i ude på holdene. Det er ikke noget der egentlig hører med i forløbet, blot en lille ekstra service.

I prisen er Sense kostprogram, kostdagbog, køleskabsophæng,
indkøbsguide 1, 3 eller 6 måneders inspiration, feedback og rådgivning incl.
Materialet vil blive sendt til dig.

Priserne får du her

Opstartspakke 1 måned 995,-

Opstartspakke 3 måneder 1995,-

Opstartspakke 6 måneder 2790,-

Forløbet kan forlænges med 1 måned til 500 kr. eller 3 måneder til 995 kr.

Skriv endelig hvis du har yderligere spørgsmål.

Det skulle glæde mig hvis du vil være med.